Groep Lichttransmissie naar de situatie in Nederland op 7 mei 2020

BARBARA

Lieve Lichtwerkers,

Heel fijn om weer te baden in een mooi Licht en in liefde, samen met jullie!
Ik zie de laatste tijd ook vreugde energie: dat is de stromende, vitale, stralende energie van het Nieuwe - die is zich aan het opbouwen!

Heel bijzonder was dat ik aan het begin een grote, heldere, transparante bal van energie (het leek op een zeepbel) boven Nederland heb gezien, bijna zo groot als heel Nederland en hij bleef lang zichtbaar! Ik weet niet wat het was maar het voelde goed!

Er was ook een reiniging gaande, vooral emotioneel. Ik voelde vrij veel verdriet in het tweede deel van de transmissie. Onze transmissies verzachten dat, helpen het te transformeren en brengen het in stroming.

Ik heb in ziekenhuizen minder van de intens rode kleur waargenomen. Er waren ook andere kleuren, o.a. oranje, allemaal wat zachter dan eerder.

Verder zie ik iedere keer allerlei bewegende energiepatronen, heel vaak draaikolken van energie: kleine of grote, aanwezigheid van Lichtwezens en Engelen en verschillende stralen van de Hoge Wil.
Ik ga vanaf nu alleen verslag doen van de transmissie als ik iets extra bijzonders te zien krijgt, want ik wil niet steeds ongeveer hetzelfde aan jullie blijven schrijven.

Nog even de omschrijving van de prachtige troeven kaart "Zegenwagen" die voor deze transmissie is gevallen:

In een amberkleurig harnas zit een jonge ridder op zijn rode strijdwagen. Hij vertrekt uit zijn geboortestad, op zoek naar avontuur en de zin van zijn leven. Hij is the One, het Horus-kind, de Messias: de held die door zijn moedige daden zijn volk van hun lijden zal verlossen.
In zijn handen houdt de ridder de Heilige Graal, het doel van zijn onderneming. De Graal is een kolkende vortex, een doorgang naar andere werelden en nieuwe dimensies, en symboliseert - naast zijn uiteindelijke succes - de nieuwe werelden die de ridder op het punt staat te betreden.
Vier cherubijn-sfinxen, mengvormen van engelen, adelaars, leeuwen en stieren, trekken de Zegewagen. Zij belichamen de vier windstreken en de vier elementen, symboliserend dat de ridder het leven beleeft in volheid.
Op de Zegewagen rust een blauwfluwelen hemel, gestut door vier bronzen pilaren. Aan de zomen van de hemel staat doorlopend Abracadabracadabra ... Dit geeft aan dat de tocht van de ridder hem zal brengen tot aan de randen van het bekende, bij het wonderlijke en magische.
De ridder en zijn wagen begaan de Yellow Brick Road uit de Tovenaar van Oz, het sprookje dat leert dat als je trouw blijft aan jezelf, je uiteindelijk de held en de tovenaar die je zoekt, zult vinden ... in jezelf.

Advies : De Zegewagen wijst op een nieuw begin; op het binnengaan van een wijdere, opener wereld dan waar je je tot nu toe bevond. De daarvoor nodige kracht en zelfver- trouwen heb je, maar je bent in deze nieuwe wereld nog jong en onervaren. Geniet volop van waar je bent gekomen, maar pas op voor jeugdige overmoed en zelfoverschatting. De kunst is hier om levendigheid, levenslust en avontuur te combineren met stabiel, verstandig gedrag.
Affirmatie: "Ik beleef het leven in volheid!"
"Het leven is een geweldig avontuur waar ik iedere dag weer van geniet en door groei"

Deze tekst is volgens 'Dieptevisie: Crowley Tarot volgens René Argonijt', http://www.zinzinzin.nl.

Hele fijne zonnige dagen en graag weer tot zondag!

In Licht en Liefde,
Barbara.

______________________

ANNETE D.

Prachtig Ligt Body Lichtveld over heel Nederland. Veel hulp van de Engelen en (voor Amsterdam) de Heilige Nicolaas..
Straal 2: Liefde - Wijsheid en straal 7: Transformatie
Mijn aandacht in eerste instantie vooral gericht op de grote steden en hun burgemeesters, d aarna het hele land..
Aandacht naar "de jongeren" die weer "los" willen gaan.
Vervolgens aandacht naar de mensen die ziek zijn en/of in het ziekenhuis/ op de IC liggen: zacht groen licht van healing.

Beeld van 'de Zegewagen' (Tarot kaart die is gevallen voor deze transmissie) met de jongeren aa n de teugels: naar de Vee en Node van Wijsheid: stralend helder licht: opdat ze de paarden van Zegewagen goed in balans weten te houden.

Bij terugkeer beeld van De Nederlandse Leeuw: "je maintiendrai" (ik zal handhaven) en de tekst "Hup Holland hup - laat de leeuw niet in z'n hempie staan!"... Het was een heel rustige serene transmissie.

Hartelijke Lichtgroet,
Annette D

______________________

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl