Groep Lichttransmissie naar de situatie in Europa op 7 april 2020


BARBARA

Lieve Lichtwerkers,

Prachtig! Ik heb nog meer Licht waargenomen dan de vorige keer! Veel wit Licht aan het begin en daarna kwamen er steeds meer kleuren, ook hier en daar met gouden en zilveren glans - heel mooi! Ik heb gezien dat de (bijna) volle Maan onze transmissie aanzienlijk heeft verrijkt!
Wat mooi om liefde (en straal 2) naar iedereen te sturen. Ik zie ook dat er dan grote, zachte golven van liefde (paars-roze dit keer) terug komen!

In het energieveld van Europa heb ik vandaag vooral veel mooie frequenties waargenomen die het Nieuwe met zich mee brengen, die zich opbouwen voor de nieuwe fase van de mensheid en de Aarde. Ik voel de aanwezigheid van vele Gidsen, Engelen en Lichtmeesters die dat begeleiden! Ik heb ook een duidelijk beeld gehad van een krachtig, wit paard met zwarte stipjes; misschien een Gids of een symbool voor iets?...

Daarna begonnen mijn buren heel veel herrie te maken waardoor ik mij minder kon concentreren op mijn waarnemingen... De herrie is vaak een manifestatie van reiniging van oude, disharmonische energie├źn.

Ik wil nog graag met jullie delen dat ik iedere avond bijzondere transmissies ontvang van Orion (die dan zichtbaar is in het zuid-westen), Sirius (ten oosten van Orion) en Venus (heldere ster ten westen)! Gisterenavond was het tot laat lekker warm en kon ik lang buiten blijven in het Licht van de Volle Maan en Venus met Orion tegenover mij! En dat in hele diepe stilte (die ik vroeger hier alleen kon ervaren wanneer Nederland in een finale van het EK- of WK-voetbal aan het spelen was...)

Graag tot donderdag!

In Licht en Liefde,
Barbara.

______________________

Yvonne

Leuk dit! (reacties van Mark en Anne)

Mijn reactie tijdens de groepsmeditatie op de astrologische Conjuctie op 4-5 april was dat ik een heeele zachte energie ervaarde, zo zacht heb ik het echt nog nooit ervaren. Nu weet ik waar die vandaan komt, dankzij Marks toelichting.

En inderdaad herken ik de reactie van fight-flight-freeze ook heel erg. Tijdens een van de transmissie''s van 13:00-14:00u stemde ik me ook af, wat de mensen mijn woonwijk nodig hebben, dat is iets voor de bijnieren en de hypothalumus te voeden. Hier werkt Rhodiola (ook in jouw Tips voor het bekrachtiging van het Lichaam) expliciet op.

hartelijk dank voor deze overzichtelijke toelichting,
xxx
Yvonne

______________________

Wendy

Lieve lichtwerkers,

Graag wil ik mijn ervaring met jullie delen.
Ook ik kwam aan het begin in veel wit licht terecht. Deze veranderde naar zacht roze en vol liefde. De kwaliteit van Rozenkwarts. Het Licht van het Universum verbond zicht met de grote Rozenkwartslagen in de aarde. En aangezien alles met elkaar verbonden is werden er ook vele verbindingen gelegd met alle kleine stukjes Rozenkwarts bij alle mensen thuis. Deze begonnen te gloeien als lampjes en hun Licht uit te stralen. Zo werd er een heel Lichtgrid van Liefde over de aarde uitzet.

Dit gevoel van onvoorwaardelijke liefde is de hele middag bij mij gebleven. Ik ben zo dankbaar voor deze en alle ervaringen met deze groep in deze tijd en ga vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

______________________

______________________

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl