Groep Lichttransmissie naar de situatie in Europa en V.S. op 5 mei 2020


BARBARA

Lieve Lichtwerkers,

Voor mij begon de transmissie vandaag met een heel blij gevoel en vele prachtige, heldere kleuren! Eerst de combinatie van oranje met paars en daarna alle kleuren van regenboog! Vele Lichtwezens en deva's van vele bloemen waren erbij ! Hier en daar zag ik een onregelmatige 'wolk' ertussen, en allerlei transformerende energiebewegingen.

Dat was vooral in verband met Europa, want boven de VS heb ik meer donkere en grote wolken gezien, vaak met diep indigo blauw en ook grijze en zwarte rook, o.a. in de omgeving van New York.

Ik heb extra de regio van Sanaya en Duane in mijn aandacht genomen in Oregon. Het voelde goed naar hen en hun land Licht te transmitten met dank voor het vele Licht dat ze jaren lang naar onze kant hebben gestuurd en met veel dank voor de Light Body methodiek!
Ik heb mij ook met Abraham (Esther Hicks) verbonden en met vele bijzondere krachtplekken waar ik vroeger in Californië, Oregon en Arizona ben geweest!
Ik heb de visie getransmit van een veilige, mooie toekomst voor de Amerikanen met veel liefde, compassie, vrede en betere zorg voor iedereen, in de brede betekenis ervan.

Wat fijn dat het beter gaat met de coronasituatie. In Nederland en Europa komt steeds meer versoepeling van maatregelen. Daarin hebben wij zeker onze zeer waardevolle bijdrage!
In verband met die vooruitgang stel ik voor dat we vanaf aanstaande donderdag de transmissies afkorten tot 30 minuten: dus van 13:00 tot 13.30 uur. En mocht ooit de situatie verslechteren dan kunnen we de transmissies weer verlengen.

Sommigen van jullie hebben ook al aangegeven dat jullie een gedeelte van de transmissies mee doen. Ik hoop dat deze verandering voor jullie ook goed voelt (en anders horen we dat graag).

De Gidsen geven via Tarot goede kaarten voor wekelijks 3x 30 minuten transmitten: twee kaarten van de heilige graal en ook de kaart van vertalen, gronden van de spirituele energie: 'de schijven aas':

Dit is een periode waarin dingen geconcretiseerd worden, een uitstekende tijd om je dromen en plannen te realiseren. Een goede tijd ook om geld te verdienen.
Er begint een nieuw avontuur, op nieuw terrein - ook wat betreft liefde en gevoelens. Dit kan je desoriënteren en je het gevoel geven dat je er alleen voor staat. Besef dan dat alles nog net zo goed en veilig is als voorheen. Je moet alleen even wennen aan de nieuwe vorm van dingen.
Affirmatie: "Ik ben één met de aarde"
"Ik speel en schep met groot plezier mijn werkelijkheid"

Deze tekst is volgens 'Dieptevisie: Crowley Tarot volgens René Argonijt', www.zinzinzin.nl .

Graag tot de volgende transmissie!

In Licht en Liefde,
Barbara.

______________________

ANNETE D.

Lieve Lightbodiers

Heel veel DANK dat jullie me jl zondag en dinsdag hebben meegenomen in de energie van de transmissies!

Vooral zondag was dat een heel bijzondere ervaring:

Ik zat nog - heerlijk rustig! - in de trein, bij Weert, en voelde opeens rond 12. 52 mijn lightbody centra vanaf de nu'ya vibreren.
Ik wist meteen: Barbara, Wim, Lida en Elise zijn begonnen met de opbouw van de energie... Ik ben meegegaan tot in de fullonia en dat voelde heerlijk, opgenomen in jullie grotere LB Lichtveld!

Jullie voelden als een legertje dartele, nijvere lichtwezens vol jeugdig en vreugdevol élan! Werd er helemaal blij van.

Ook een beeld als in een appelboomgaard: waar jullie bezig waren op jullie ladders steeds hoger in de boom de lekkerste, mooiste appels te plukken.
Ik zat er vanaf de grond relaxed naar te kijken en kreeg af en toe zo'n appeltje toegeworpen...

Gewaarwording dat we momenteel als Mensheid de overgang maken van de derde naar de vierde / vijfde dimensie en dat dat de nodige verwarring en onrust kan creëren... Moest denken aan mijn beginjaren van de Light Body toen ik zelf aan een dergelijke transitie begon. Ging niet allemaal vanzelf... en is een work in progress...

In Sittard moest ik de trein uit en ik had jullie al bedankt en gedag gezegd.
Bij de bushalte, vlak voor 14.00 uur, ontving ik opeens nog een stralende bol vol krachtige zonne-energie in mijn ranthia-borstgebied!
Wat een kado, wat een mooie verrassing!!

Dinsdag, gisteren, voelde ik wederom de opbouw van de lightbody centra en heb ik me ook weer afgestemd tot in de fullonia.
Ik had verder niet de ruimte om bewust in de energie te baden, maar het voelde sowieso heel goed!

Tot morgen, dan ben ik weer van de partij!

Hartelijke Lichtgroet,
Annette D

______________________

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl