Groep Lichttransmissie naar de situatie in Europa op 5 april 2020


BARBARA

Lieve Lichtwerkers,

Ik heb vandaag voor het eerst vanuit mijn tuin getransmit; heerlijk in de zon en veel vogels deden mee, ook een zeldzame die ik voor het eerst heb gehoord! De laatste minuten van de transmissie was ik omringd door verschillende vogels, heel bijzonder en mooi! Vogels zijn heel vaak de boodschappers van Engelen!

Het voelde helemaal goed en moeiteloos om dit keer naar heel Europa te gaan transmitten! Het eerste wat mij opviel was, dat er hier en daar spiraal-achtige overgangspoorten naar andere, hogere dimensies waren, naar de vijfde dimensie en nog hoger! Ze brengen vele veranderingen met zich mee op Aarde!
Daarom is er zo'n grote rol van Lichtwerkers nodig om grote velden van stabiel, harmonieus en vredevol Licht te blijven toevoegen op Aarde. Ook om al die nieuwe frequenties zo harmonisch mogelijk te kunnen integreren en zo rustig mogelijk de overgangen te kunnen maken. Wat een bijzonder tijdperk waarin we nu leven! Een tijd van een ingrijpende overgang van de aarde en de mensheid naar een nieuw tijdperk en een hoger bewustzijn!

Ik heb in het energieveld boven Europa hier en daar grijze energiewolkjes gezien en zelfs grijze rotsen. Het is een beeld van de oude energieën van het vorige tijdperk, die snel of langzaam oplossen in het nieuwe Licht en de nieuwe stroming. Het is heel goed om Aartsengel Sandalfon te blijven oproepen. Ik heb weer veel van zijn Licht van alle regenboogkleuren gezien. Hij heeft een belangrijke rol in deze situatie.

Ik zie in het energieveld van Europa ook vrij veel gebieden met een heldere, serene energie en hier en daar verschijnen er scherpe, harde patronen. Ik omhul deze dan met Licht, zachtheid, harmonie en liefde waardoor ze verzachten of smelten.
Ik heb ook een groot energetisch leeg gat gezien, een ruimte die is vrijgemaakt voor het nieuwe en die nog langzaam wordt gevuld met de nieuwe frequenties.

Aan het einde van de transmissie kwam er een ronde, omhooglopende tunnel met allerlei draaiende kleuren te voorschijn. Misschien was dat een nieuwe portal die zich vanochtend vroeg voor de mensheid heeft geopend...?

Hele mooie dagen en graag tot ziens in het Licht op dinsdag!

In Licht en Liefde,
Barbara.

______________________

Anne

Bij mij kwam de laatste (paar) keer op dat we vooral ons instellen op een steeersmentaliteit (corona kon nog weleens een tijdje duren…) EN dat wij als lichtwerkers in cocreatie (en niet in actie-reactie) helpen met het transformeren, liever gezegd: het transmuteren van de energie fight-flight-freeze dat nu zo bij iedereen - wereldwijd - wordt aangeraakt

Aan het gevoel van Fight de liefdevolle uitnodiging om het bewust te (laten) transmuteren naar Fire, met als kans: 'Phoenix uit de as’.
Aan het gevoel van Flight de liefdevolle uitnodiging om te (laten) transmuteren naar Fly: de dimensie van het overstijgende, ruimere perspectief vanuit rust (als een adelaar).
Aan de toestand van Freeze de liefdevolle uitnodiging om hoe dan ook 'in beweging te komen' vanuit verlangen te transmuteren naar Free: de vrijheid die de kern vormt van waaruit we 'opnieuw' kunnen beginnen. Los van de oude patronen en weeffouten.

In licht en liefde,
Anne

______________________

Mark

De laatste paar transmissies gaan als volgt, ik zie de groep als geheel als een verlichte lotusbloem met een kern, van uit de kern gaan golven van licht naar de omringende leden en van daar uit golf het licht door heel Nederland of Europa of de gehele wereld.
Prachtig helder zacht licht dat alles en iedereen raakt in hun hart, ziel. De dieren,bomen de natuur.

De laatste paar transmissies gebruik ik ook Straal 1 ,de Straal van de Wil of Power. Deze gaat door de gehele groep en vandaar uit naar alles. Deze Straal vernietigt ( in goede zin) alle oude vormen, zienswijze, gedachten en zet er totaal nieuwe energie voor in de plaats zelfs dingen die we nog niet waarnemen op het moment.
Zoals je al zei in je bijlage de virus is neutraal, maar er wordt heel wat angst, en vele gedachten en emoties op geprojecteerd. Deze worden door de Straal 1 getransformeerd , naar een andre nieuwe zienswijze.
Daarna ergens in het midden van de transmissie roep ik Straal 2 op de Wil tot Liefde en Wijsheid.
De energie wordt dan zo mooi moeilijk te beschrijven wat er dan met al die liefdevolle mensen in Nederland en Europa gebeurd.
Het trekt ook heel veel hulp aan van allerlei licht wezens, gidsen, devas ect. Het is echt fantastisch!
Die stralen blijf ik de komende transmissies gebruiken.

Liefdevolle groet,
Mark.

______________________

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl