Groep Lichttransmissie naar de situatie in de wereld op 3 mei 2020


BARBARA

Lieve Lichtwerkers,

De Gidsen geven de beste kaarten voor de wereldtransmissie morgen: drie zeer positieve en krachtige troeven: ‘de Zon’, ‘het universum’ en ‘de lust ‘ - ik heb ze alle 3 al eerder besproken.

Tussen de troevenkaarten liggen twee bekers kaarten die op de uitdagingen wijzen:

1) ‘Verdorvenheid’: dit is een plaats van illusies en de menselijke behoefte om zich daarin te verliezen. Wat deze plaats je kan brengen is de ontmaskering van deze illusies en de bijbehorende teleurstelling. Ze zijn natuurlijke onderdelen van groeien naar een hogere expressie van jezelf en inzien dat bepaalde dingen niet meer voor je kloppen. Het aan het Licht komen van zaken die niet langer bij je passen en die je belemmeren en naar beneden halen, is dus goed nieuws: weer iets wat weg kan!
Soms kan het doorzien van een illusie pijnlijk zijn, maar het bereidt altijd de weg naar verlossing ervan.
Het is wel belangrijk dat je je losmaakt van het Verderf en niet blijft hangen in dit moeras van verslaving, verdoving, zelfmisbruik etc. Doorzie de illusie en accepteer teleurstelling. Wees moedig en zie de waarheid onder ogen. Voel en verwerk de pijn die ze met zich meebrengen. Maak schoon schip. Dan kun je weer verder.

2) ‘Teleurstelling’: de realiteit blijkt in dit geval niet zo makkelijk te vormen naar de wil, de wens en de hoop van de mens als deze had verwacht - of op had gerekend. Toch is de stilstand maar tijdelijk. De wortels van de lelies op de kaart, in de vorm van een vlinder, wijzen op de aanstaande transformatie van de hele situatie naar hernieuwde schoonheid en verfijning. De stengels van de leliebladeren vormen een hart. Dat staat voor de onoverwinnelijkheid van liefde, hoop en idealisme die voorbij het materiële gaan. De bekers zijn leeg, maar doorzichtig en schoon. Teleurstelling kan je laten zien wat reëel is en wat niet. Het laat je zien waar je verwachtingen te hoog gespannen waren; waar je teveel druk op jezelf en je omgeving hebt gezet. Want Teleurstelling zit nooit in de situatie zelf; altijd in de mens.
Advies: bij Teleurstelling is het vaak het beste om je situatie te accepteren zoals deze is - zelfs als dat leidt tot een afscheid. Wees verder goed en liefdevol voor jezelf en wacht geduldig gunstiger tijden af. Dit is geen goed moment om (grote) beslissingen te nemen. Neem de tijd om bij te komen. Verzet je gedachten en rust goed uit.
Affirmatie: ‘ik neem verantwoordelijkheid voor mijn eigen geluk’.

Deze tekst is op basis van ‘Dieptevisie: de Crowley Tarot volgens René Argonijt’, www.zinzinzin.nl.

Graag tot transmitten!

Vele Lichtvolle groeten,
Barbara.

______________________

BARBARA

Lieve Lichtwerkers,

Wat een mooi Licht en een liefdevolle verbondenheid! Evenals de nieuwe vitale energie bij de Aarde!

Vandaag heb ik op mijn derde chakra een groot oranje calciet gedaan; die is nodig want ik voel steeds veel in mijn derde chakra gebeuren.

Ik heb aan het begin van de transmissie bijzondere oranje - roze kleuren gezien!
En ook veel reiniging: een soort grijze, mistige rook (ook in onze groep) met daarin draaiende en op allerlei manieren bewegende energieën die bezig waren om het in stroming te brengen. En ook heftige reiniging in de vorm van een ‘vulkaanuitbarsting’ ergens op de Aarde!

Op een gegeven moment werd het Licht heel bijzonder: intens en mooi citroen-geel! Het lijkt vreugdevol en vernieuwend!
Daarna heb ik de Planetaire Logos ontmoet! Wij waren harmonisch, energetisch verbonden. Hij zei dat hij naar het volgende niveau van het Licht gaat (daarom de veranderingen).

Aan het einde heb ik weer de hele Aarde in de energie tussen mijn handen gezet en liefdevol omhelsd! Ik heb mooie visies van een gelukkige Aarde en mensheid getransmit (verlost van angsten en lijden).

Graag tot de volgende transmissie!

In Licht en Liefde,
Barbara.

______________________

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl