Groep Lichttransmissie naar de situatie in Nederland op 2 april 2020

BARBARA

Lieve Lichtwerkers,

Ons grote Lichtveld voelt steeds stabieler en vanzelfsprekender! Heel mooi om Licht, Liefde en power van de grote groep te ervaren en naar de mensheid te transmitten!

Ik heb aan het begin andere soorten kleuren gezien: veel geel en ook paars roze, ook wat onrust en verschuivingen van energie. Er er is energetisch veel gaande in de coronasituatie en ook vrij dynamisch.
Ik heb gezien dat zich als het ware van boven een grote, nieuwe energielaag heeft geopend, die op vele plaatsen nieuwe soorten frequenties toevoegt aan het bestaande (oude) systeem, waardoor vele veranderingen optreden. Onze rol als Lichtwerkers is dan zeer belangrijk: om een stabiele, rustige, vredige, harmonieuze Lichtfocus te houden, om alle energieprocessen te verzachten en gracieus te maken, want dat gaat vele ongemakken reduceren.

Ik krijg ook door dat het belangrijk is om geen energetische druk op het coronavirus te zetten en het niet weg te duwen met je bewustzijn, want daardoor wordt de levensduur van het virus in de tijd juist gerekt. Het volstaat om het stabiel, consequent en vastberaden te blijven omhullen met een zacht, liefdevol, moeiteloos stromend Licht. Dan gaat de coronasituatie (op energie niveau) deze kwaliteiten overnemen en komt er steeds meer harmonie en moeiteloosheid in de manifestaties om ons heen. Daardoor krijgen we de vele waardevolle lessen, inzichten en nieuwe manieren van zijn - die corona met zich mee brengt - ook beter binnen . En daardoor kan het ook daarna sneller weg gaan.

Ik ben zeer blij met het vermogen, dat wij als mensen hebben, om heel ver te expanderen met ons bewustzijn (in het grote Lichtveld van de groep is dat zelfs veel makkelijker), onszelf groter maken dan ‘de hele coronasituatie op aarde’, en dan te ervaren hoe enorme hoeveelheden van puur Licht van alle kanten erom heen liggen! En het stabiel blijven verlichten van alle kanten. Dan kun je alles relativeren en zien dat het Allicht werkelijk overheerst en dat alles goed komt.

Onder de coronasituatie ligt ook alleen maar vredevolle energie. Het doet mij heel goed om de harmonie frequenties erbij op te roepen en ook de hogere bewustzijnstoestand van ‘The Peace of purpose’ !

Ik heb een enorme Engel gezien en daarna vier grote Lichtmeesters die in een kring rondom de coronasituatie staan. De veranderingen en overgangen naar hoger bewustzijn, die corona met zich mee brengt, zijn heel belangrijk. Daarom zijn vele hoge Lichtkrachten erbij betrokken!

Ik heb doorgekregen dat vele mensen, die op de intensive care liggen, de versnelde transformatie meemaken, daarom is in wezen hun dagelijkse bewustzijn voor een tijdje uitgeschakeld.

Wij worden aangemoedigd om ook kleine transmissiegroepen van 3 of 4 Lichtwerkers met elkaar te vormen (naast deze grote transmissiegroep) en te gaan transmitten naar personen die wij kennen en nu extra energetische steun zouden kunnen gebruiken. Niet alleen naar de zieken, maar ook naar degenen die overwerkt zijn (bv in zorgsector) - d.w.z. als het moeiteloos gaat en goed voelt.

Het is goed in ieder geval om de intentie te hebben, dat iedereen die met ons in contact komt, er op een of andere manier door wordt bekrachtigd, opgelucht, aangemoedigd en opgeladen. Ik heb de affirmatie gehoord: ‘door contact met mij wordt iedereen beter’.

Ik ben heel blij om zoveel Licht met jullie te transmitten naar de mensheid en de Aarde! Het goede van het coronavirus is dat het ons bij elkaar heeft gebracht en daardoor gaan we niet alleen de coronasituatie transformeren, maar ook vele andere, door de decennia opgestapelde, donkere energieën!

Graag tot transmitten op zondag!

In Licht en Liefde,
Barbara.

______________________

Anje

Hallo allen,

Vandaag was wederom een mooie transmissie.
De focus begon bij mezelf, mijn huis, mijn straat, mijn buurt en toen heel Nijmegen. Daar kwam een krachtige feedback op. Goed dat het dicht bij huis gehouden werd in aanvang. Bij mij kwamen deze keer ook kleine wezentjes langs met een hele vrolijke energie. Het deed me denken aan de gaswezentjes. Deze wezentjes raken ieders hart met licht en vreugde. En blijven dit voortzetten ook nu nog. Ze zijn blij dat ze uitgenodigd zijn om hun werk te doen.

Zowel Barbara als iemand anders maakten melding van zoiets vorige keer. Overigens die “hondjes” van zondag Barbara: ik moest denken aan mijn eigen energie in het veld. Ons hondje is zwanger en mijn hele wezen is daarvan vervuld. Dus ze zijn in goed gezelschap de pups in aantocht.

Ook was er een schoonmaak van het emotionele en mentale gridwerk door het hele land.
Verder weer een aantal dieren die kwamen assisteren waaronder schildpad `(aarde) en Vlinder (transformatie).

Ik vind een uur wel lang om de focus te houden, ik ben deze keer ook 10 min. Eerder gestopt. Ik ben nog wel blijven zitten en nasudderen. Ook heel lekker.

Tot later en verder in het licht.
Dank allemaal dat we dit veld zo mooi samen kunnen “creëren”.

Liefs Anje

______________________

Zie Tarot legging bij de Lichttransmissie . door Esther Tophoven, www.bewustzijnscentrumsonora.nl.

______________________

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl