Liefdevolle Tantra: workshop voor vrouwen


Diep in jou bevinden zich sensuele aspecten die ontwaakt kunnen worden. Iedere vrouw kan een ware Seks Godin worden en tegelijkertijd in diepgaande verbinding met haar Hart en Ziel blijven. De mooiste, stralende, levendige sensualiteit kent (spirituele) diepgang.

Het beste (en veiligste) is om er eerst in relatie tot jezelf aan te werken, en daarna pas met een partner.
Als je geen partner hebt dan zal het ontwaken van jouw Sensuele Zelf (en dat te gaan vibreren) de potentiële geliefden naar je toe magnetiseren.

Als cursusgroep bouwen we samen een prachtig, levendig, passievol, harmonieus, liefdevol, steunend, veilig veld van Hoge Energie op! Dat maakt het voor mij een heerlijke cursus (of workshop) om te geven en voor iedereen een mooie bijeenkomst om deel van uit te maken!
Het groepsveld van de cursusgroep wordt verrijkt door de Zielsverwanten van alle groepsleden en de liefdevolle Lichtwezen en Gidsen die zich door ons collectieve veld voelen aangetrokken.

Iedere workshop "Tantra" is uniek en afzonderlijk te volgen.
Zie ook de audio-opnames van vele workshops "Soulmate" die zijn ter bestellen in onze webwinkel.Je nieuwe, aantrekkelijke Zelf worden

Wat je denkt over jezelf: is het Echt wie je bent of ben je zo opgevoed en voorgeprogrammeerd door je ouders of een sterk geëmancipeerde maatschappij? Heb je wel een sterk, mannelijk, masculien romantisch, rolmodel gehad in jouw kindertijd? En een feminien, warm, aantrekkelijk, sensueel rolmodel?

Wat als je in wezen helemaal iemand anders bent dan je denkt, dan je ouders, vrienden, vriendinnen, kennissen denken…?
Misschien zou je jezelf beschouwen als een feminiene, aantrekkelijke, sexy vrouw als je in een andere omgeving en omstandigheden opgegroeid zou zijn….?

Het is goed om open staan voor de nieuwe mogelijkheden en jezelf niet te blijven afsluiten/beperken door de oude, onbewust voorgeprogrammeerde zelfassociaties. En te blijven groeien naar je Hoge Zelf - want dat is wie je IN WEZEN bent en daar kunnen allerlei verrassingen op je wachten…! Je kunt dan zelfs werkelijk versteld staan van jezelf….! Als je gaat leven vanuit de Kern van je Zijn: met alle kracht, wijsheid, sensualiteit, levendigheid, groot bewustzijn, synchronisatie van al je aspecten, je geëxpandeerde energieveld, onvoorwaardelijke Liefde die je dan tot je beschikking hebt!!!

Je verlangens vervullen

Tijdens de workshop we werken aan de diepe, meestal verborgen (of zelfs onbewuste ) behoeftes en verlangens van vele vrouwen. We gaan niets dwingen maar in eerste instantie wel eerlijk zijn tegen onszelf: ‘waar verlang ik echt naar ‘, ‘hoe kan ik mij aantrekkelijker, mooier, sexy gaan voelen en dat gaan vibreren met mijn energieveld?’, ‘hoe kan ik een levendige, sensuele, blije, speelse, diep bevredigende relatie creëren?’, ‘waarom ben ik toch niet gelukkig met deze oprechte man aan mijn zijde? Wat ontbreekt er, zou ik iets kunnen doen om weer nieuw leven in onze relatie te brengen? Misschien is er zelfs een mooie, diepe liefde tussen ons, maar waarom ontbreekt er romantiek? Waarom zijn we niet gelukkig met elkaar? Niet (meer) verliefd, niet (meer) intiem met elkaar. Kunnen we ons anders naar elkaar toe opstellen op persoonlijkheidsniveau zodat onze diepe Liefde op Zielsniveau ook prachtige, romantische, diep vervullende vormen zou kunnen aannemen in ons samenzijn op Aarde…? Wat zou beter, spannender, speelser, flirteriger, sensueler kunnen? Waar naar toe kunnen we groeien en ons blijven ontwikkelen om onze harten en lichamen (weer) naar elkaar te laten verlangen en stralen…?

Antwoorden op dit soort vragen was ik jarenlang aan het zoeken, channelen en ontwikkelen voor mijn vele, vooral vrouwelijke, klanten. En omdat ik dat ook voor de mannen aan te doen was heb ik een ander, mannelijk perspectief gekregen, heb ik ook de mannen veel beter begrepen.

En ik blijf naar de vrouwen en mannen toe communiceren wat de andere sekse ten diepste naar verlangt. Omdat dit wezenlijke stukje communicatie heel vaak ontbreekt en vele mensen het simpelweg verkeerd aanpakken omdat ze onvoldoende kennis hebben.

Mijn tekst is zo geformuleerd dat het reacties oproept bij de lezers, uitnodigt tot nadenken: ‘hoe is dat voor mij’? , ‘ben ik het ermee eens of niet?’, of zelfs sommigen ‘wakker schudt uit hun lethargie ‘… En zoiets is voor veel mensen goed, speelt een waardevolle rol.

Jij bent de Bron van jouw geluk

Geluk komt van binnenuit. We moeten onszelf gelukkig maken en dat zeker niet verwachten van onze partner.
Onze partner kan alleen bijdragen aan ons geluk en wij aan het zijne.

We hebben wel allerlei interacties met onze (potentiële) partners, we kunnen allerlei beslissingen en keuzes maken en in verschillende richtingen gaan groeien.
Het is heel goed is om te weten welke van onze eigenschappen, manieren van interactie en handelingen magnetisch en romantisch werken voor onze (potentiële) partner en welke juist niet…

En als een vrouw zich realiseert: ‘ik ga ervoor kiezen om blijer en aantrekkelijker over te komen, de beste, elegantste en sexy versie van mijzelf te worden! Ik ontwikkel nieuwe, romantische persoonlijkheidsaspecten! Ik omarm mijn nieuwe imago, meer sensuele manieren van kleden, bewegen en praten.

Ontwikkel je feminiene kanten

We groeien voortdurend en onze relaties ook. Maar sommige dingen blijven voor lange tijd hetzelfde, zoals ‘dat de meeste vrouwen vallen op mannelijke mannen, en de meeste mannen vallen op vrouwelijke vrouwen’, of ‘dat vrouwen graag romantiek willen’ of ‘dat de meeste vrouwen een volwassen, masculiene man willen en geen Peter Pan ’.

Deze dingen wil ik graag helder communiceren omdat er vaak ‘omheen wordt gedraaid…’ of er simpelweg een stukje zelfkennis en bewustwording over ontbreekt of omdat het lijkt dat ze niet horen bij een geëmancipeerde maatschappij (maar toch problemen blijven veroorzaken in vele relaties…).

We zijn een beetje verloren geraakt in de huidige maatschappij. Veel mannen zijn te zacht geworden en veel vrouwen te hard… Velen zijn op zoek naar wat het betekent om juist vrouw of man te zijn - en gelukkig maar!

Ja, mannelijk en vrouwelijk verandert aan de oppervlakte maar tegelijkertijd blijft het in wezen diep en langdurig gecodeerd in onze genen. De wezenlijke betekenis ervan wordt goed omschreven door de Chinese Regeneratie Filosofie (10.000 jaar oude leer): het vrouwelijk principe Yin is meer passief, voedend (in de brede betekenis), ontvangend, meer intuïtief, sensueel, sensitief en verbonden met energie van de Maan.

De mannelijke energie Yang is meer actief, dynamisch, gevend, initiërend, meer rationeel en verbonden met de energie van de Zon. Yang zou zonder Yin overactief worden en Yin zonder Yang zou helemaal stagneren, in een lethargie vervallen… Iedere persoon heeft Yin en Yang kanten in zich, maar mannen hebben meer Yang en vrouwen meer Yin.

Er ontstaat een prachtige balans als Yin en Yang harmonisch samen werken en elkaar aanvullen! Dan ontstaat een schitterende, spannende, speelse, vurige, sensuele ‘dans’ die een Hoger Doel (een soort van ‘kosmisch ei’) produceert voor het Hoogste Goed van zichzelf en het hele Universum! En dat is in wezen ook de bedoeling voor alle relaties.

We zijn allemaal personen met een mannelijke en vrouwelijke kant in één lichaam. Maar het is de bedoeling dat een man meer van de ‘mannelijke kanten/mannelijke energie’ in zijn lichaam heeft en een vrouw meer van de ‘vrouwelijke energie’.

Want als ze beiden dezelfde hoeveelheid mannelijke en vrouwelijke energie hebben, dan verdwijnt er tussen hen een goede, intrigerende romantische, seksuele spanning … En hun interacties worden dan eerder als ‘broer-zuster’, of vooral vriendschappelijk of gewoon één of andere saaie boel….

De verdeling in mannen en vrouwen (in Yin en Yang) maakt het leven veel interessanter, speelser, mooier, avontuurlijker , magischer en liefdevoller! Dat er een soort van intrigerende, romantische spanning tussen man en vrouw ontstaat en een verliefdheid die hun harten doet stralen (naar de hele wereld)! En daaruit wordt zoveel prachtige creativiteit gecreëerd: zoveel gedichten, boeken, films en kunst!

Ik geniet er van, bij mijzelf en bij andere mensen! Van die eeuwige ‘dans’ tussen het vrouwelijke en mannelijke principe en alle moois wat dat teweeg brengt!

Methodiek

Tijdens de cursus (of workshop) werken we met:
 • transmissie van verschillende frequenties/aspecten van Liefde,
 • energetische resonantie (energie vermenigvuldigen),
 • je zelfacceptatie, zelfliefde, zelfwaarde en zelfbeeld verbeteren,
 • vele positive, romantische, stimulerende, steunende gedachten, nieuwe ideeen en bekrachtigende, romantische overtuigingen ontwikkelen,
 • bewustzijnsverruiming en onderbewustzijn herprogrammeren,
 • geleide visualisaties,
 • chakra's activeren, auras expanderen,
 • neuro-linguistisch programmeren (NLP),
 • lichaamsoefeningen: je lichaam liefdevol bekloppen en (zelf)masseren (volgens de Chinese Regeneratie Filosofie),
 • vaak gebruiken we speciale kristallen
 • soms ook intuïtief tekenen.
Je kunt tijdens de workshop een hoop leren en vooruitgaan; afhankelijk natuurlijk van wat je zelf met deze technieken doet. Je gaat namelijk inzien op welke manieren je nu je liefdesleven creeert zoals je het creeert, met name wat betreft je seksualiteit en romantisme. Bovendien ga je leren hoe je andere dingen kunt creeren (dingen die je liever wilt) en ga je daar meteen al een begin mee maken.


De workshop bestaat uit:
 • stukjes theorie met praktische toepassingen, tot de essentie doordringen en je persoonlijke inzichten,
 • geleide meditatie (om je onderbewustzijn te programmeren om positieve veranderingen aan te brengen en naar je essentiele doel toe te werken) gecombineerd met energietransmissies (om je trilling te verhogen)
 • lichte lichamelijke oefeningen (om je lichaam te open voor de meditatie en liefde-transmissie),
 • en vaak ook de oefeningen in de sfeer van neuro-linguistisch-programmeren.
Er is gelegenheid om vragen te stellen. De opnames en de oefeningen (mp3) krijg je naar huis.

Je kunt ook andere meditatieve Soulmate oefeningen bestellen als mp3's (of op cds) - om thuis mee te oefenen, inzichten en liefdevolle, romantische energie op te bouwen.

Zie ook ons boek Liefde en Vrijheid: zelfliefde, zielsverwanten, liefdesrelaties. Zeer aanbevolen!
Wanneer en waar deze cursus/workshop wordt gegeven, vind je in het cursusoverzicht. Daar vind je ook alle nodige contactinformatie.

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl