Sterrenlicht Transmissies

Ik ben al een aantal jaren bezig met het channelen en transmitten (naar de Aarde halen) van het Licht van allerlei hemellichamen. Iedere ster, sterrenbeeld, planeet en ieder ander hemellichaam heeft unieke lichtfrequenties, waarvan vele een heel positieve invloed hebben op de evolutie van de Aarde. Ik heb het dan over het Zielslicht van deze sterren en planeten. Ik hou me niet bezig met eventuele buitenaardse entiteiten en beschavingen. Het Zielslicht van hemellichamen is - zoals alle Zielslicht - alleen maar goed, positief, steunend en bekrachtigend.

Ontspannen en ontvankelijk
Deelnemers kunnen comfortabel zitten of liggen, ontspannen en ontvankelijk voor alles wat er gebeurt of niet gebeurt. Je opent jezelf het meest door je verwachtingen zoveel mogelijk los te laten. Alles wat nodig is om het getransmitte Licht te ontvangen, is je intentie om dat te doen. Sta het Licht toe om zich te vertalen naar je leven in alle vormen en veranderingen die jou goed doen, vanuit het Hoge Perspectief van je Ziel en het Goddelijke Plan voor de Mensheid en de Kosmos.
Je bent van harte welkom!

Tijdperk Waterman
Sterrenzielslicht correspondeert met de zich ontvouwende energie van het Watermantijdperk en bevordert het definitieve aanbreken ervan. Sterrenlicht bevordert je groei en je evolutie. Daarom kan het wat ongemak brengen voor mensen die zich hechten aan het verleden en aan materie. Sterrenlicht brengt je het Hoge en brengt het Goddelijke in je naar boven. Sterrenlicht bevordert onthechting en vertrouwen. Het bevordert Hoge Leiding in je leven en ook dat losse energie├źn steeds meer samenvallen in harmonieuze gehelen.

Doorgeefpunt
Sterrenlichtenergie is nieuwe energie, hier op aarde. De Sterrenlichtfrequenties zijn heel belangrijk voor de veranderingen die nu plaatsvinden, op weg naar het Waterman-tijdperk. Dus als jij een rol gaat spelen als doorgeefpunt van die energie naar de rest van de mensheid en de aarde, kom je in een groeiende rol terecht. Het kan zelfs zo zijn dat je er een "hoge" functie door krijgt - met als doel het Sterrenlicht uit te stralen vanaf de toppen van aardse organisaties.

Altijd iets goeds
Bij de Sterrenlicht Transmissies doen we een beroep op Hoog Licht en Hoog Licht brengt altijd iets goeds. Zelfs wanneer oude emoties bovenkomen of wanneer je wat pijn of verdriet ervaart, is er in wezen een positief groeiproces gaande. Als ik bijvoorbeeld zeg "We ontvangen nu de krachtige energie van de Grote Beer" en je voelt je alleen maar zwak en machteloos, laat dat dan gebeuren. Het is dan niet zo dat je niet goed meegaat met de transmissie. Integendeel: je gaat zo goed mee, dat de getransmitte energie iets bij je lostrilt dat in de weg staat van die krachtige energie die je systeem binnenkomt. Als zoiets gebeurt, kun je ook het groepsveld opzoeken van de mensen in je groep en van iedereen die deze oefening ooit heeft gedaan en iedereen die hem ooit gaat doen.

Afwisseling
Op iedere Sterrenlicht Transmissie transmit ik de Zielsenergie van een ander hemellichaam, waaronder:
 • het Licht van het sterrenbeeld Grote Beer; het licht van de Hoge Wil, dat je bekrachtigt en je persoonlijke evolutie stimuleert.

 • het Licht van Sirius, de heldere, fonkelende Ster die staat voor de perfecte verbinding en synchronisatie van Liefde en Vrijheid. Dit Licht is zeer gewild op Aarde, op dit moment, omdat mensen tot nu toe (vaak onbewust) Liefde vooral met onvrijheid hebben verbonden. En dat heeft voor het nodige drama gezorgd en zo potentieel mooie ontwikkelingen geblokkeerd.

 • het Licht van het sterrenbeeld van de Pleiaden, de zeven zusters, die Hoge Intelligentie en Creatieve Kracht uitzenden. Deze energie staat aan de basis van alle Aardse aspecten van beschaving, dienstbaarheid en schepping.

 • het Licht van de Poolster; het licht dat je eraan herinnert wie je echt bent, wat je te doen staat en je de weg naar je Ware Thuis wijst. De Poolster is zuiver, helder, witter dan wit. De energie van de Poolster heeft een oneindige zuiverheid en schoonheid.

 • het Licht van het sterrenbeeld Orion, de "De Meester van de Hemel".

 • het Licht van de Ster van Bethlehem.

 • het Licht van de planeet Venus. Zij verbindt wat bij elkaar hoort en met elkaar kan samensmelten tot een harmonieus geheel.

 • het Licht van de planeet Jupiter; licht dat groei, uitbreiding, expansie en vooruitgang stimuleert.

 • Het Licht van de planeet Mars, de Krachtige.

 • Het Licht van het sterrenbeeld Leeuw, van moed en vastberadenheid.

 • het Licht van de twaalf sterrenbeelden op de equinox.

 • het Licht van de Volle Maan - dat ons een vertrouwd gevoel geeft: veiligheid, rust, stabiliteit en zekerheid. De Maan helpt met het helen van trauma's uit je vroegste kindertijd en met het groeien van stevige wortels - of het opbouwen van een sterk fundament - aan de basis van je leven op aarde. Het Hoge Maanlicht bevordert vruchtbaarheid, fantasie en paranormale begaafdheid. Dit is het zachte Licht van liefdevol moederschap: verzorgend, beschermend en koesterend.Reacties

"Ik ben nog steeds onder de indruk van de Ster van Bethlehem transmissie. Wat een intense energie door de combinatie van Jupiter en Saturnus ... Schitterend! Ik voelde heel duidelijk dat die energie staat voor het creëren van wonderen op aarde en voor de geboorte van iets prachtigs nieuws.
Voor mij heeft dit mijn beleving van de kerst compleet veranderd, dank daarvoor!"

"Ik wou nog even zeggen dat ik heb genoten van de meditaties en heel blij ben dat ik er bij was! Dank daarvoor! Er gaat weer een nieuwe wereld voor me open met de sterren en planeten. De maan maakte heel veel indruk en heeft me weer nieuw vertrouwen en duidelijkheid gebracht. Ik was de hele nacht nog omgeven door de prachtige, serene maanenergie!"

"Ik vond de Sterrenlicht Transmissies weer prachtig! De Pleiaden-transmissie was heel intens: veel licht. Ik voelde ook veel kracht en licht in mijn vermogen om mijn creaties neer te zetten.
Jupiter was werkelijk een feestplaneet! Alle zorgen vielen van me af. Ik voelde alleen maar vreugde, plezier en overvloed. Het leven zoals het bedoeld is: zorgeloos genieten ... Dank weer voor de mooie avond!"


Wanneer en waar de volgende workshop wordt gegeven,
vind je in het cursusoverzicht.