Je opladen in de natuur - sessies buitenNieuwe workshops die zijn begonen in 2020: de sessies zijn buiten, op een rustige plek in de natuur gegeven! Wij hebben al vorige jaren andere workshops in de natuur gegeven en die zijn heel goed bevallen!
Iedere bijeenkomst gaan we lichte oefeningen doen voor je lichaam volgens de Mexicaanse (Tolteekse) Sjamanen (om de vastzittende energie los te maken en herverdelen naar de vitale delen van ons lichaam) en de Chinese Regeneratie filosofie (je lichaam bekloppen en zelfmasseren).
Gevolg ervan is een gevoel van welzijn, stroming, heelheid, eenheid en volkomenheid.

Daarna komt een meditatie met relaksatie en transmissie van het Licht en Liefde. Wij gaan het Licht ontvangen ter innerlijke verrijking en ook aanbieden aan de Aarde, mensheid en dierenrijk. Het groepsveld en de natuur om ons heen werkt erbij stabiliserend, grondend en energie versterkend.

Gechannelde boodschap:
'Iedereen die dit bericht leest, heeft zich op de een of andere manier verbonden met het Licht en het op zich genomen om Licht uit te stralen over de wereld, op welke manier dan ook. Velen van jullie zijn zich daar van bewust en wijden hun leven aan de verspreiding van Licht op Aarde. Dat is prachtig, maar het kan ook uitdagend zijn, vooral omdat het soms moeilijk is om te zien hoeveel je eigenlijk bijdraagt. Je kunt je soms moe en verslagen voelen en het idee krijgen dat je alles wel hebt gegeven wat je te geven hebt. Je blijft echter bijdragen aan het Licht zolang je goede intenties hebt voor de wereld en de mensheid. Je hoeft er geen grootse, meeslepende acties voor te verrichten. Werk met wat je hebt en met wie je om je heen hebt. Werk aan wat je tegenkomt, in jezelf en om je heen. Wees iedere dag, met iedere kleine beslissing die je maakt, zo eerlijk en integer mogelijk. Dat is meer dan genoeg. En weet dat bij ieder moment dat je er in slaagt om iets van de goedheid in jou neer te zetten op Aarde, hoe bescheiden ook, een Engelenschare staat te zingen en te juichen. Halleluja! Dus wees wie je bent en werk met wat je hebt aan een mooiere wereld, voor anderen … en jezelf.'Wanneer en waar deze workshops worden gegeven, vind je in het Cursusoverzicht.

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl