Liefde en Vrijheid

€ 22,50
Inclusief belasting

Je bent ontstaan in liefde en in liefde op de Aarde gekomen! Liefde is je ware aard. Er is oneindig veel liefde in je en voor je! En je bent die liefde waard! Het hele universum aanbidt je! Liefde verzacht, verbindt, heelt, voedt, troost, transformeert je harmonieus en brengt je in balans en in je kern. Liefde laat je hart stralen! 


Vrijheid is de essentie van je zijn. Je bent groot, moedig en krachtig in vrijheid, verbonden met het hele Universum, wetend dat alles voor je mogelijk is! Vrijheid geeft je ruimte en overzicht. In vrijheid herontdek je de passie en het enthousiasme waarmee je op Aarde gekomen bent! In vrijheid kun je zijn in volle glorie! Vanuit vrijheid maak je altijd de beste, hoogste keuzes. 

Citaten uit onze boeken vind je in ons blog: stralen van vreugde

Aantal

Je bent ontstaan in liefde en in liefde op de Aarde gekomen! Liefde is je ware aard. Er is oneindig veel liefde in je en voor je! En je bent die liefde waard! Het hele universum aanbidt je! Je kunt blij zijn met jezelf en je leven, levend vanuit de liefde in je hart, open om liefde te ontvangen! Liefde verzacht, verbindt, heelt, voedt, troost, transformeert je harmonieus en brengt je in balans en in je kern. Liefde laat je hart stralen! 

Vrijheid is de essentie van je zijn. Je bent groot, moedig en krachtig in vrijheid, verbonden met het hele Universum, wetend dat alles voor je mogelijk is! Vrijheid geeft je ruimte en overzicht. In vrijheid herontdek je de passie en het enthousiasme waarmee je op Aarde gekomen bent! In vrijheid kun je zijn in volle glorie! Vrijheid is je ware thuis. Het herinnert je aan wie je echt bent, door tijd en ruimte heen: een stralende Ziel op Aarde. Vanuit vrijheid maak je altijd de beste, hoogste keuzes. 

Het is tijd voor het samengaan van liefde en vrijheid. De wereld is er aan toe en jij bent er aan toe! Wees vrij, denk en handel vanuit vrijheid en laat je geliefden vrij! Verwacht niets van je geliefden: liefde is geen ruilhandel. Geef aan jezelf wat je van anderen hoopt te ontvangen - nu al. Geef jezelf de begrip, troost, vrede, vergeving, veiligheid en liefde die je nodig hebt. Zo heel en herontdek je jezelf en stel je jezelf open voor de ware, diepe, onvoorwaardelijke liefde van je soulmate. Ware liefde transformeert alles: het geeft je vleugels en haalt de hoogste waarheid en goedheid in jou naar boven. Ware liefde geeft je leven kleur en warmt het op! Liefde is altijd sterker dan angst. Liefde is licht en levendigheid: liefde is het leven zelf. 

Barbara Borecka geeft vele jaren spirituele cursussen waarin ze werkt met hoog licht, energie, transmissie en bewustwording. Ze channelt, onderzoekt en ontwikkelt de principes van hoge zingeving en energetisch creëren en geldt als pionier op deze terreinen. 

René Argonijt is Light Body-graduate, lichtwerker en schrijver. Meer van en over René vind je op zijn site, zinzinzin.nl. 

Enkele reacties van lezers:

Ik heb alle drie de boeken van jullie gelezen en ja, ze doen je alle drie beseffen - ieder boek op zijn eigen manier - dat iedereen alles in zich heeft; dat het er om gaat je zo goed mogelijk te voelen ...
Want als je je echt goed voelt, kan er alleen maar goeds op je pad komen, want dat trek je dan aan. Ik kan niet wachten op jullie volgende boek. Ik zal zeker een van de eerste kopers zijn!

Liefde en Vrijheid is een aanrader. Dit boek heeft me veel nieuwe inzichten gegeven, maar me ook terug gebracht naar stukjes waarvan ik dacht ze verwerkt te hebben.
Zeker wist ik al dat je alles vanuit je eigen ik aantrekt, alleen lukt het jullie bij ieder boek weer om net die laag dieper te raken. Zelf ben ik werkzaam aan een spirituele hulplijn en al jaren bezig met de wet van de aantrekking, maar raad steeds meer mensen aan jullie boeken te lezen.
Op dit moment ben ik bezig met het boek Geld Creëren: weer zo'n heerlijk boek! Als ik hem uit heb zal ik ook daar beslist mijn mening over uiten. Wil jullie bedanken voor deze mooie diepgaande boeken die zeker bijdragen aan de persoonlijke groei van heel veel mensen.

Dank nog voor jullie laatste boek, Liefde en Vrijheid. Ik lees dagelijks met veel plezier twee stukjes en dat verrijkt en inspireert me. Fijn te lezen taal en duidelijk verteld!

Met heel veel plezier lees ik momenteel jullie nieuwste boek, Liefde en Vrijheid.

Geweldig! Ik ben pas op bladzijde 70, maar ben nu al BLIJ!

Het boek leest heel prettig en is mooi geschreven ... Ik heb er dan ook hoge verwachtingen van! Ook het boek zelf, kaft en lettertype zijn prettig. Opmaak, hoofdstukken van tien bladzijden, mooie muziekteksten ... Het is een goede opzet.

Liefde en Vrijheid is heerlijk om te lezen, ik geniet er enorm van. Ik hoop dat jullie veel lezers mogen bereiken met jullie hartverwarmende woorden. Dank voor het mooie boek!