De Kunst van Leven

€ 24,95
Inclusief belasting

Alleen bij ons met een gratis mp3-album!

"De kunst van Leven" gaat over tot leven komen, over het verhogen van je energie, over het mooier, beter en fijner maken van je leven, over meer enthousiasme en geluk. Over genieten! Het gaat over snelle transformatie - hier en nu - over expansie, vertrouwen op je eigen vermogens en durf. 
Het gaat om Leven! Leven! Leven! 
Energie die door je systeem bruist en openbarst in nieuwe ideeën en geïnspireerde acties! Dat soort leven! Midden in de stroming staan en voelen hoe je vermogens aan alle kanten uit je stralen! 

Citaten uit onze boeken vind je in ons blog stralen van vreugde

Aantal

De Kunst van Leven - Creëren van je eigen werkelijkheid.

De sleutel tot het Grote Mysterie van het Leven is dat er geen algemeen geldige waarheid bestaat. Iedere maatschappij en iedere groep daarbinnen heeft altijd zijn eigen waarheden geconstrueerd. De werkelijkheid met de waarheid bestaat niet. Iedereen kan zijn eigen waarheid uitkiezen uit een enorme hoeveelheid potentiële waarheden. Dus kies voor jezelf die waarheid die je een goed gevoel geeft en je verder brengt. Volg je Hart. Je Hart is je kompas.

De visie achter dit boek is gebaseerd op recente channelingen, talloze experimenten, mijn ervaringen en de feedback mijn vele cursisten, maar ook geworteld in de eeuwenoude traditie van de gnosis. Gnosis is de kennis die je vindt in jezelf: in je Hart, je kern, je intuïtie. 

Het doel van dit boek is jou te helpen een mooi leven te hebben, waarin je je ware, diepe verlangens vervult en doelen bereikt op een harmonieuze manier; een leven waarin je je dromen leeft.
Soms botsen mensen met hun dromen. Het ene moment lukt het hen om hun dromen te verwezenlijken, het andere moment weer niet. Soms onderdrukken en ontkennen mensen hun dromen. Soms vechten ze met hun dromen omdat die onmogelijk en onrealistisch lijken. Soms doen mensen dat terwijl ze diezelfde dromen proberen te verwezenlijken.
Mensen proberen van alles om hun dromen waar te maken, geregeld zonder resultaat en zonder dat ze weten waarom dat zo is. Dit boek geeft je uitleg over dat waarom. Bovendien krijg je praktische aanwijzingen hoe je je dromen wél kunt realiseren. Je leert levendiger door het leven te gaan en meer in volheid te leven. Je leert om meer in verbinding te komen met je kern, je Ziel. Je leert om je leven aan de fundamenten te
veranderen, zodat alle aspecten ervan – ook de materiële – grondig veranderen.

In dit boek krijg je de mogelijkheid om jezelf opnieuw te leren kennen als energiewezen, als een soort electrische, vibrationele entiteit. Ook met je omgeving kun je opnieuw kennismaken.  Alles wat je al denkt te kennen, komt in een nieuw licht te staan wanneer je je opent voor het idee dat alles in wezen energie is. Dat idee kan een heleboel deuren voor je openen. Er ontstaan nieuwe mogelijkheden, nieuwe ideeën, nieuwe creatieve
vermogens en nieuwe oplossingen. 'Creëren van je werkelijkheid' plaatst je in een wereld waar je alles uit het leven en jezelf kunt halen wat er in zit.

De methodiek achter het creëren van je werkelijkheid, zoals je die in dit boek vindt, is voor mij geen droge theorie. Ik houd mij ermee bezig vele jaren en sinds 1997 heb ik vele cursussen, workshops en lezingen gehouden over dit onderwerp. Sommige van die cursussen richten zich op creëren in het algemeen, andere gaan over specifieke onderwerpen, zoals het creëren van geld, van je Soulmate en het ontwikkelen van grotere
levensvreugde. Verder heb ik de creëren-principes uitgebreid getest in mijn eigen leven en de feedback ontvangen van vele honderden cursisten. Al die informatie en collectieve wijsheid ligt aan de basis van dit boek. Ik blijf het testen, verder ontwikkelen, verhelderen en vergemakkelijken.

Dankzij deze methodiek heb ik mijn meeste dromen kunnen realiseren!
Ik heb over de wereld gereisd, ben op paradijselijke plaatsen geweest en heb wonderlijke wezens ontmoet. Ik ben deel geweest van vele prachtige wonderen, heb geleefd in vreugde, overvloed en in hoge bewustzijnstoestanden. Ik heb liefde met Hart en Ziel gevonden en beleefd. Met deze methodiek heb ik grote uitdagingen getrotseerd en veel van de pijn en trauma's uit mijn verleden geheeld. Ik heb steeds meer ontdekt wie ik echt
ben en waar het in mijn leven echt om gaat.
Op professioneel terrein is mijn doel altijd geweest om de principes achter creëren verder te onderzoeken en de resultaten daarvan voor grote groepen mensen beschikbaar en bruikbaar maken. Dat is mijn creatie. Die creatie is zo geslaagd dat er vijf diepgaande boeken uit zijn voortgekomen, tot nu toe. Ik had dat in het begin nooit gedacht, maar zo kan creëren werken – ook voor jou.

Jij creëert je werkelijkheid. Je kunt de werkelijkheid waarin je leeft vormen naar je eigen dromen en verlangens. Want je diepe, ware dromen en verlangens komen uit de kern van je Zijn, uit je Ziel, uit je Goddelijke Zelf - wie je in wezen echt bent.
Daar gaat het hier over. Voor veel mensen voelt dat in eerste instantie als een onrealistische voorstelling van zaken; een droom, een fantasie. Misschien denk jij er net zo over. Dan kan ik je verzekeren dat de meeste mensen die zich een beetje voor dit idee openen, daar uiteindelijk steeds meer voldoening van hebben.
En als blijkt dat je het onrealistisch blijft vinden, kun je het toch beschouwen als een inspirerend idee; een nieuwe, frisse kijk op de wereld?

Sommige van de conclusies die in dit boek staan, heb ik pas getrokken na vele jaren van wennen en experimenteren. Laat dus maar los wat je er niet van gelooft en ga aan de slag met wat je wel aanspreekt. Ik ben heel blij als dit boek je op welke manier dan ook inspireert, bekrachtigt of bijdraagt aan een moeitelozer, mooier, liefdevoller en gelukkiger leven voor je.
Ik wil je van harte uitnodigen om je ware, mooiste dromen te creëren in je aardse werkelijkheid; om jezelf de kans te geven het leven te leven dat je altijd hebt gewild.
We leven in een prachtig Universum waar dromen uitkomen. We zijn schitterende wezens, in staat om de allergrootste wonderen te verrichten. We kunnen het onmogelijke mogelijk maken! Alles is mogelijk!

De tweede auteur van het boek: René Argonijt is Light Body-graduate, lichtwerker en schrijver, heeft zorggedragen voor de transitie van Barbara's gesproken naar geschreven Nederlands en de samenstelling van het boek. Meer van en over René vind je op zijn site, zinzinzin.nl.

De volgende onderwerpen komen in De Kunst van Leven aan bod:

 1. Wat is Creëren van Je Werkelijkheid?
 2. Hoe je je vibratie - en daarmee je leven - kunt veranderen
 3. De kracht van genieten en dankbaarheid
 4. Stroming in je leven brengen
 5. Bij jezelf leren blijven
 6. Het belang van rust voor vervulling van je levensmissie
 7. Het optreden van (emotionele) reiniging
 8. Hoe je je verlangens creëert en discreëert
 9. Hoe je kunt creëren op Essentie-niveau (en waarom)
 10. Geld verdienen en leven in moeiteloosheid
 11. De kracht van Ja zeggen
 12. Waarom lijden in een wereld van overvloed?
 13. Leven als lichtwerker en pionier
 14. In contact zijn met de Hoge Regionen

Bij ons is het boek verkrijgbaar met een gratis mp3-album: 'Creëren van je werkelijkheid', met 2 begeleide meditatie oefeningen verrijkt met een energietransmissie:
1) "Je goed voelen: bekrachtiging door verlangen"
2) "Je Creëren-potentieel ontwaken; verrijking door essenties"

Reacties van lezers:

"Ik heb een heel zware periode achter de rug en ik ben dus hard aan het vechten om, met vallen en opstaan, weer gelukkig te zijn. Ik heb vele boeken gelezen maar dat van jou steekt er met kop en schouders bovenuit. Ik heb heel veel aan "De Kunst van leven" gehad, mijn keukenkast hangt vol met zinnetjes eruit waar ik steeds weer naar kan teruggrijpen.

Ik ben nog lang niet helemaal op mijn plooi maar ik ben op weg."

Ik heb het boek reeds gelezen omdat ik het heb geleend in de bieb en vind het zo inspirerend! Het krijgt een plek in mijn zeer minimale boekenkast om steeds weer te lezen.

Afgelopen herfst heb ik het boek De Kunst van Leven bij jullie besteld en ik ben het nu al voor de derde keer aan het lezen. Het is echt fantastisch. Ik heb de afgelopen jaren al heel veel over dit onderwerp gelezen, maar door jullie boek begrijp ik het nu ook echt. Bedankt !

Het boek De Kunst van Leven hebben we zelf al en zijn er dermate van onder de indruk dat we een aantal mensen een exemplaar cadeau doen in de hoop dat zij er ook door geïnspireerd raken.

Ik wilde even laten weten dat ik het boek helemaal geweldig vind! Ik heb al aardig wat boeken gelezen, onder andere van Louise Hay, maar dit boek staat nu wel bij mij op nummer 1.

Ik heb geen idee meer hoe ik op jullie site ben beland om dit boek te kopen, maar nogmaals bedankt!

Ik heb met veel interesse en enthousiasme je boek, De Kunst van Leven, gelezen. Het boek heeft me rust gegeven en herkenning. Het lijkt of dat er iets op zijn plaats valt.

Eerst en vooral wil ik je hartelijk bedanken voor je liefdevolle boek De Kunst van Leven, wat mij al heel wat inzichten heeft verschaft. Het is op een heel aangename manier geschreven en bovenal voel je het positivisme wat het uitstraalt. Een welgemeende proficiat voor het kunstwerk dat je gemaakt hebt.

Heb net het boek De Kunst van Leven uit. Ik heb al veel over dit onderwerp gelezen, onder andere van Esther en Jerry Hicks, maar jou boek is zo mooi en duidelijk geschreven dat ik nou eindelijk weet hoe ik er echt mee om moet gaan.

Ik ben op dit moment meer met mijn energie aan het werken nog - deze was al behoorlijk versterkt na kundalini-inwijdingen - maar dankzij het nog meer loslaten van alles voel ik enorme trillingen door mijn hele lichaam ...
Dat is echt een geweldig bevrijdend gevoel.
Dank je wel voor het schrijven van dit mooie boek!

Ik heb je andere twee boeken ook al in huis en zal deze er meteen achteraan gaan lezen. Echt super.

Ik hou gewoon zoveel van je boek De Kunst van Leven dat ik het aan iedereen aanbeveel. Het is mijn bijbel! ;)

Ik wil je nog even melden dat ik na het lezen van je boek De Kunst van Leven, nieuwsgierig werd naar Chateau St. Gerlach. Ik woon er niet zo gek ver vandaan, maar was er nooit geweest. Sindsdien dus wel. Het is er prachtig, rijkelijk en overvloedig. Ik wandel en geniet er graag.
Ik ben opgegroeid in een plaatsje vlak bij Maastricht - nu deel van Maastricht. We gingen vaak wandelen in de velden. Dan kwamen we bij Chateau Neercanne en waren we allicht onder de indruk. Chateau St. Gerlach en Chateau Neercanne zijn nu beide van Camille Oogstwegel.
In mijn jeugd woonde ik op korte afstand van Neercanne en nu ben ik 47 en woon op korte afstand van St. Gerlach. Door jou ben ik geïnspireerd geraakt de tuinen te bezoeken te vibreren. Er komt een dag en dan eet ik daar een kerstdiner!
Dank je wel!

Ik heb De Kunst van Leven nu voor de derde keer van de bibliotheek geleend en ik heb het gevoel dat ik nu echt met mijn leven aan de slag wil gaan! Een helderziende vrouw had me al eerder iets gezegd over creëren en positief denken en mijn man had ook wel eens wat gezegd, maar het kwam nooit echt aan. Je geloof het dan gewoon niet, he? Maar wat je zegt in je boek, dat begrijp ik helemaal.
Ik heb zelfs het gevoel dat je het in je boek steeds over mij hebt.

Ben begonnen met De Kunst van Leven en ik kan nu al zeggen dat ik onder de indruk ben. Wat een helder en praktisch verhaal. Dit gaat mij zeker helpen!

Sinds twee weken heb ik het boek De Kunst van Leven in mijn bezit. Ik ben het nu voor de tweede keer aan het lezen en vind het geweldig. Ik heb echt het gevoel dat dit boek heel veel goeds gaat brengen! Ik ben er ook van overtuigd dat het gaat worden zoals ik wil. Steeds als ik een stukje heb gelezen en alles op een rijtje ga zetten, klopt echt alles!

Met belangstelling jullie boek De Kunst van Leven gelezen en ik vond het fascinerend.

In één woord geweldig!

Dit is het mooiste boek dat ik ooit heb gelezen.

Ik heb je boek gelezen en het is een revelatie.

Ik geniet elke dag van je boek. Wat een geschenk!

Mag ik u feliciteren met het prachtige werk dat u doet! Ik heb De Kunst van Leven gelezen en ik moet zeggen dat ik het een zeer inspirerend boek vind! Ik kijk ook met belangstelling uit naar het verschijnen van uw nieuwe boek. Prachtig hoe je met je eigenheid je leven vormgeeft en anderen tot een lichtend voorbeeld bent. Vol enthousiasme zie ik ook mijn eigen droom voor me en mijn wens om dat nu echt te creëren.
Je hebt een heldere taal en je woorden geven echt hoop.

Ik wil mijn complimenten en vreugde uitspreken over je boek De Kunst van Leven! Alleen al het lezen gaf me een geluksgevoel. :-)

Ik heb je boek gelezen en uitgeleend aan aantal mensen: iedereen vindt het een fijn, vreugdevol makend, licht en blij boek - en met name daardoor ook anders dan al het andere, eerder verschenene.

Barbara, van je boek De Kunst van Leven heb ik erg genoten. Dank je wel! Ik lees normaal boeken heel snel, maar van De Kunst van Leven kan ik steeds maar een klein stukje lezen. Dan moet ik even uitrusten.

De Kunst van Leven is keurig verzorgd en prettig leesbaar. Alles wordt duidelijk toegelicht en zelfs voor veel sceptici aannemelijk gemaakt. Sterk punt is ook laagdrempeligheid. We beginnen gewoon vanaf onze uitgangspositie.

Ik hoor positieve berichten over De Kunst van Leven. Ik hoorde van meerdere mensen dat ze het boek prachtig vinden en echt vernieuwend.

Wow! Wat heb jij met De Kunst van Leven een fantastisch mooi boek geschreven, zeg. Het heeft mij al veel goeds gebracht. Dankjewel!

Verleden week heb ik uw boek aangeschaft: De Kunst van Leven. Op zoek naar het spirituele in mezelf. Dit boek spreekt me enorm aan.

Ik ben nu je boek aan het lezen; heel fijn! Je geeft me heel veel waar ik echt mee verder kan. En ik geniet van het feest der herkenning!

Ik ben op dit moment je boek De Kunst van Leven aan het lezen en het grijpt me. Vanaf de allereerste bladzijde.

Met veel respect, bewondering en verwondering ben ik je boek De Kunst van Leven aan het lezen. Het spreekt me zeer aan en biedt juist op dit moment in mijn leven wat ik nodig heb.

Ik vond je boek heel toegankelijk. Ik heb het helemaal opgegeten.

Ik heb je boek gelezen. Het sprak voor zich. Het sprak me aan. Prachtig!

Veel humor en zo herkenbaar...

Ik wil je even laten weten dat er dit jaar heel veel voor mij is veranderd. En voor een groot deel door jou.....!

Na The Secret ben ik op zoek gegaan naar meer leesvoer over dit onderwerp. Dat is nog best zoeken want veel schrijvers zijn wel spiritueel maar inderdaad ook van mening dat je ook met niets heel gelukkig moet zijn en niet moet streven naar verbetering van je materiële omstandigheden; slechts naar het spirituele. Jij pleit voor beiden. Dat spreekt mij aan. Zeker de manier waarop.

Wow, wat een prachtig boek! Het is precies wat ik op dit moment nodig heb.

Ik vind je boek echt heel mooi en inspirerend! Creëren werkt. Maar wat als al maar niet komt wat je zo van harte wenst? Daarop geeft jouw boek antwoorden, vind ik. Ik sla het regelmatig zomaar open en heb er dan echt iets aan.