Workshops voor ondernemers

Inhoud

Tijdens de workshops werken we met de principes van "Creëren van je Werkelijkheid" om meer klanten, mogelijkheden en business aan te trekken, om naar een hoger organisatieniveau te gaan en gelukkiger te zijn met de onderneming.
Je gaat je onderneming steeds meer zien als expressie van je bewustzijn, wat het in wezen - op allerdiepste niveaus - is.

We reinigen, laten los, bevrijden en transformeren het verleden - vooral wat betreft angst, onzekerheid en mislukkingen - en leren ieder moment als volmaakt te ervaren.

We ontwikkelen vele nieuwe, positieve, steunende overtuigingen en stabiele, harmonieuze, vreugdevolle manieren van ondernemen. Wij verhelderen en versterken je visie, je zelfacceptatie en je besef van vrijheid en keuze.

Je leert jezelf en je onderneming op te laden en te "voeden", aangesloten aan de Bron, en in balans te houden: krachtig en compleet, geïntegreerd vanuit je kern.

Je vergroot gedurende de workshops je verbinding met je Hoge Zelf en je Ziel en stemt je onderneming af op je levensmissie en de Hoge Wil, waardoor je veel Licht, zegens, energie en inspiratie kan (blijven) ontvangen; en je goed kunt voelen: positief, blij, stralend en vredig zijn, magnetisch voor alle moois en goeds voor jezelf, je klanten en je onderneming.

Methodiek

Wij werken met transmissie, resonantie, begeleide meditatie, visualisatie, affirmaties, schrijfopdrachten, kristallen, ademhalingstechnieken, eenvoudige lichaamsoefeningen, dialoogoefeningen en grondingsoefeningen.


Wanneer en waar de volgende workshop wordt gegeven,
vind je in het cursusoverzicht.