NieuwjaarsEnergetisering

Je kunt licht, energie en alle zegens naar de toekomst sturen,
zodat je die daar weer tegenkomt!


Op deze workshop gaan we onder andere de uitgave van ons nieuwe boek "Ridders van Licht" vieren met champagne, dans en gebak!

Doel van de workshop: hoge, vreugdevolle, vredevolle, liefdevolle, harmonieuze energieën in onszelf op te bouwen en aan te bieden aan de wereld om ons heen: de planeet Aarde, de Mensheid, alle levensvormen. Wij gaan de visie van een "Gelukkig, Vredig, Voorspoedig Jaar" ontwikkelen en erin expanderen.

Door een uitnodigende ruimte te creëren, ons af te stemmen op het Licht en de resonantie van een grote groep kunnen wij een beroep doen op Grote Meesters en hun transmissie, op de Hoge Wil, op kosmische energie van de twaalf stralen en op de Hoogste Toekomstige Aarde.

Methodiek: werken met Licht en kristallen, transmissie van hoge frequenties klanken, resonantie, visualisaties, een lachmeditatie, lichte lichaamsoefeningen, dansen.

Ik verheug mij erop om met jou prachtige energie te kunnen opbouwen en omstandigheden te creëren waarin wijsheid, kracht, vrede, harmonie en licht van Spirituele, Goddelijke Dimensies die in JOU zijn zich kenbaar mogen maken in deze Aardse Dimensie om het komende Nieuwe Jaar en het leven hier te verrijken!


Wanneer en waar de volgende workshop wordt gegeven,
vind je in het cursusoverzicht.