Groep Lichttransmissies naar de coronasituatiear Oekraine

We blijven het Licht transmitten in de grote Light Body groep, todat de situatie zich normaliseert:

  • naar de pandemie: iedere zondag van 13.00 tot 13.20 uur
  • naar Oekraine: iedere zondag van 13.20 tot 13.40 uur
  • naar Oekraine: iedere dinsdag en donderdag van 19.30 tot 20.00 uur
Je bent hartelijk welkom om op afstand met ons mee te mediteren (zie de instructies om mee te doen hieronder): je kunt gratis audio albums ervoor aanvragen (zie hieronder). Je kunt ook mee doen door jouw intentie!

Wij zijn ermee begonen op 17 maart 2020 en we hebben eerst alleen naar Nederland het Licht getransmit, nu transmitten we naar de hele Europa en vaak ook naar de hele wereld. Zie hieronder de reacties en ook de boodschapen van de Orakels.

De meest geavanceerde Lichtwerkers van School voor Adelaars: Barbara, Lidia, Wim en Elisa gaan de stabiele kern van de groep vormen: wij hebben eerder vele malen het Licht naar de Mensheid en de Aarde getransmit vanuit talloze Light Body bijeenkomsten. Meest recent hebben we zeer succesvol de nieuwe retreat Casa Rico van Femke (www.kindtoyourmind.nl) en Raymond bij Alicante gereinigd, getransformeerd en geenergetiseerd!
Wij zijn heel blij dat een aantal andere geavanceerde Light Body Lichtwerkers met ons mee doen met deze bijzondere Lichtransmissies: Marjolijn, Alice, Maarten, Petra, Lisa, Klaske, Jolanda, Anne, Hanke, Yvonne, Mark, Anje, Maj, Annette, Sandra, Esteban, Frederike, Wendy, Milena en anderen!

Geavanceerde Light body technieken zijn zeer geschikt voor de transmissies naar de maatschappelijke doelen omdat er is gewerkt met grote Lichtvelden en veelvoudige resonanties tussen de deelnemers en vele Lichtbronnen van de Spirituele Dimensies, wat de hoeveelheid Licht vele malen vermenigvuldigd! Light body gaat ook over technieken van 'quantum sprongen', die grote stappen en versnelde transformaties mogelijk maken!

Je bent ook uiteraard hartelijk welkom om met ons mee te transmitten door je eigen meditatie technieken of door mijn audio album te draaien: je kunt gratis 2 onderstaande audio-albums (mp3) aanvragen via welkom@schoolvooradelaars.nl . Je kunt deze audio albums ook voor jezelf gebruiken: ik steun je er graag mee in de uitdagingen van de corona situatie:

Audio-album 'Verbinding met je Hoogste Zijn 5+6' met de geleide meditaties:
- IntuÔtieve Leiding ontvangen
- Transformeren van begrenzing en gebrek

Audio-album "Engelen 2" met de geleide meditaties:
- Aartsengel UriŽl: problemen oplossen, harmonie en vrede herstellen
- Aartsengel Sandalfon: healing en welzijn van de mensheid

Meer audio albums vind je (tegen betaling van 5 euro per album) in onze webwinkel.

Er is extra behoefte aan de Spirituele steun als rationele middelen beperkt werken in de Corona situatie. De maatschappij heeft dan meer dan ooit zijn Lichtwerkers, zijn Ridders van Licht nodig!
Er is altijd enorme enorme steun voor ons beschikbaar in de Hogere Spirituele Regionen! Laten we er samen een beroep op doen!

Er is extra behoefte aan de Spirituele steun als rationele middelen beperkt werken in de Corona situatie. De maatschappij heeft dan meer dan ooit zijn Lichtwerkers, zijn Ridders van Licht nodig!
Ik vind het heel mooi en ontroerend hoe deze Lichttransmissies zich vanzelf ontwikkelen en steeds meer Licht genereren voor de Mensheid en de Aarde! Dank je wel vele Lieve Gidsen en Licht Meesters! Dank je wel iedereen die mee transmit!!!

Koester een vredig bewustzijn, blijf het Licht en Liefde oproepen en toevoegen aan je werkelijkheid! Maak het beste van deze situatie en draag bij aan positieve ontwikkelingen. Het Licht overwint eindelijk altijd!

In Licht en Liefde,
Barbara Borecka, transmitter van het Licht, spirituele leraar en trainer sinds 1997, auteur van vijf boeken.Instructies om mee te doen
witregel
Lichttransmissie van 17 maart 2020
witregel
Lichttransmissie van 19 maart 2010
witregel
Lichttransmissie van 24 maart 2020
witregel
Lichttransmissie van 26 maart 2020
witregel
Lichttransmissie van 29 maart 2020
witregel
Lichttransmissie van 31 maart 2020
witregel
Lichttransmissie van 2 april 2020
witregel
Lichttransmissie van 5 april 2020
witregel
Lichttransmissie van 7 april 2020
witregel
Lichttransmissie van 9 april 2020
witregel
Lichttransmissie van 12 april 2020
witregel
Lichttransmissie van 14 april 2020
witregel
Lichttransmissie van 16 april 2020
witregel
Lichttransmissie van 19 april 2020
witregel
Lichttransmissie van 21 april 2020
witregel
Lichttransmissie van 23 april 2020
witregel
Lichttransmissie van 26 april 2020
witregel
Lichttransmissie van 28 april 2020
witregel
Lichttransmissie van 30 april 2020
witregel
Lichttransmissie van 3 mei 2020
witregel
Lichttransmissie van 5 mei 2020
witregel
Lichttransmissie van 7 mei 2020
witregel
Lichttransmissie van 10 mei 2020
witregel
Lichttransmissie van 12 mei 2020
witregel
Lichttransmissie van 14 mei 2020
witregel
Vervolg Lichttransmissiesvragen, aanmeldingen reacties: winkel@schoolvooradelaars.nl