Gemakkelijk en effectief gronden


terug naar
de winkel
De overgrote meerderheid van onze klanten en cursisten heeft betere gronding nodig. Bovendien, iedere keer wanneer je de Hogere Dimensie van Licht betreedt, is het noodzakelijk om tegelijkertijd te expanderen in het gronden. En dat is om gewoon stabiel, stevig en zeker te kunnen blijven om deze Hoge Licht frequenties in je systeem en in je leven harmonisch en moeiteloos te kunnen implementeren. Gronden maakt dat je lichaam en de Aarde een veilig, fijn thuis voor je wordt!
Tijdens onze bijeenkomsten worden altijd ook grondende frequenties doorgegeven en we gebruiken jarenlang het grondingsstokje en vele grondende kristallen. Een aantal van deze kristallen is nu verkrijgbaar in onze webwinkel en het mooie ervan is dat het je geen extra tijd hoeft te kosten om ze te gebruiken!

Je kunt onderstaande artikelen bestellen door de bestelcodes ervan te onthouden of op te schrijven en verder de instructies te volgen op de bestelpagina.

Grondingsstokje
- met gebruiksaanwijzing.
4,00
Bestelcode: GRST
Gronden met kristallen
Een aantal van grondende kristallen is nu verkrijgbaar in onze webwinkel en het mooie ervan is dat het je geen extra tijd hoeft te kosten om ze te gebruiken!vragen en reacties: winkel@schoolvooradelaars.nl