Zeeën van Geld
affirmaties van rijkdom en overvloed

door Barbara Borecka, René Argonijt
en deelnemers van de Geld Workshops


Het is tijd om alle beperkte overtuigingen over geld, overvloed, rijkdom, luxe en gemak los te laten! Gebrek, armoede en tekort zijn concepten die allemaal de prullenbak in kunnen!
In dit boekje vind je een schat aan goede, positieve overtuigingen en gedachten over geld, overvloed en rijkdom. Ze zijn bedoeld als een soort werkboek bij ons boek "Geld CreŽren", maar zijn ook prima op zichzelf te gebruiken.

Het idee is dat je deze overtuigingen gebruikt als affirmaties - dus om jezelf te "herprogrammeren" met betere, hogere gedachten over geld - zodat je meer geld, rijkdom en overvloed gaat creŽren.
Het is belangrijk dat je zoveel mogelijk meegaat met de positieve, optimistische, vrije en vaak blije energie die in de teksten zit. Als je iets leest waar je geen goed gevoel van krijgt, probeer dan uit hoe je dat toch voor elkaar kunt krijgen. Stel je bijvoorbeeld voor hoe leuk het voor anderen moet zijn en gun hen dat. Of vertel jezelf dat je poŽzie leest en dat poŽzie niet logisch hoeft te zijn. Wees creatief. Open jezelf zoveel mogelijk voor de goede energie die er is.
Als je er echt niet in slaagt om een goed gevoel te krijgen bij een voor jou "moeilijke" zin, sla die dan over. Misschien dat die zin je later nog goed doet - en anders is het ook goed.

Ga met de affirmaties om op een manier die jou het beste gevoel geeft. Je kunt ze achterelkaar lezen, elke dag een klein stukje lezen, je kunt ze uit je hoofd leren, je kunt ze samenvatten, je kunt ze uitbreiden.
Wat heel goed kan werken is om zinnen die je aanspreken, op te schrijven en deze jezelf in te prenten, onder andere door ze veel te herhalen. In ons boek "Geld CreŽren" leggen we daar nog meer over uit.
Veel leesvreugde, affirmeerplezier en grote rijkdom gewenst!ZeeŽn van Geld kost 6 euro per stuk en 16,00 euro voor drie exemplaren.
Verzendkosten bedragen (ongeacht het bestelde aantal exemplaren) 2 euro.

Je kunt het boekje hier bestellen (code: ZVG).


vragen en reacties: winkel@schoolvooradelaars.nl