Château St. Gerlach

Landgoed St. Gerlach is gelegen in één van de meest schilderachtige beekdalen van het Limburgse heuvelland. Het viersterren hotel en restaurant is gevestigd in de oude pachthof en de voormalige woonvertrekken van de adellijke familie. Het is omgeven door royale baroktuinen, binnenhoven, rozenhoven, parken, een kruidentuin en een fruitarboretum met vijvers. Het uitgestrekte natuurreservaat rond het Château met wonderschone natuur wordt begraasd door konikpaarden. Op Château St. Gerlach lijkt het alsof je in een sprookje bent!


Het huidige landgoed St. Gerlach is gevestigd in de gebouwen en bijgebouwen van het voormalige klooster St. Gerlach, dat in 1201 werd gesticht, ter verering van de Heilige Gerlachus, op en rond diens graf. Sinds de dood van de heilige is deze krachtplaats uitgegroeid tot een bekend pelgrimsoord, waar in de loop der eeuwen vele wonderen geschiedden!

Check even bij de hotelreceptie in welke suite we zitten.Dagindeling

De cursus: "Creëren van je Werkelijkheid - in je dagelijkse praktijk" beslaat twee dagen . De dagindeling ziet er als volgt uit:

Eerste cursusdag: zaterdag 27 juli 2019

15:00 Hartelijke verwelkoming met thee, koffie en koekjes
15:05 - 18:00 Eerste sessie, in onze stijlvolle suite.
Daarna kun je, dineren in de Bistrot de Liège of in het restaurant (op eigen gelegenheid). Daarna, als je wilt, kun je wandelen in de uitgestrekte tuinen en het natuurreservaat. Wandelroutes liggen voor je klaar bij de receptie van het hotel.
20:00 - 22:00 Tweede sessie.

Tweede cursusdag: zondag 28 juli 2019

13:00 - 16:00 Derde sessie.
16:00 - 19.00 Pauze.
19:00 - 21:00 Vierde sessie.
Gedurende de sessies word je voortdurend voorzien van fruit, koffie, kruidenthee en koekjes.Lunch en diner

Het is zeker een belevenis om te dineren of te lunchen in de bistro of het restaurant van het hotel, maar je kunt daarvoor ook ruimschoots in de "Bourgondische" omgeving van het Château terecht. Lunch en diner zijn voor eigen rekening.Overnachten

Het is heel goed mogelijk om te overnachten op Château St. Gerlach, inclusief het heerlijke ontbijtbuffet aldaar. Cursisten kunnen overnachten voor 185 euro (weekend tarief) per kamer per nacht (voor 1 of 2 personen). Verblijfsheffing bedraagt 4.50 euro per persoon per nacht. Deze speciale prijs is inclusief het uitgebreid ontbijtbuffet voor 1 persoon (bij meer personen dat kost 25 euro p.p. extra). Inclusief vrij gebruik van zwembad, sauna, turks stoombad en een shuttle-service naar Maastricht en Valkenburg a/d Geul (tussen 10.00 uur en 18.00 uur op basis van beschikbaarheid).
Tijdens je verblijf kunt je kosteloos gebruikmaken van draadloos internet (WiFi) op het gehele landgoed. Alle gasten kunnen kosteloos parkeren op de ruime privéparking. Ook is het mogelijk om behandelingen bij "Spa en Wellness St. Gerlach" te reserveren.

Om een kamer te reserveren stuur een mail naar: Afdeling Reserveringen, tel. +31 (0) 43 608 88 88. Voor meer informatie zie: Hotel Château St. Gerlach.

In de omgeving van het Château zijn verschillende leuke, kleine hotelletjes. Direct aan de "achterzijde" van het Château ligt hotel De Brakke Berg.
Voor andere mogelijkheden kun je terecht bij Maastricht Reservations, Booking.com of natuurlijk je zelfredzaamheid.Reacties

"School voor Adelaars geeft diverse cursussen, onder andere "Awakening your Light Body" op een prachtige locatie in Limburg. Het lijkt daar alsof je zelf in een sprookje bent. Van harte aanbevolen! Het is een verrijking!"

"Bijzonder is dat ik de vrouw van mijn leven heb ontmoet tijdens Blok 4 van "Awakening your Light Body", op Château St. Gerlach. Dit is geen toeval. Ik heb daar op gemediteerd - ook tijdens de meditaties van hoge zielsenergie van Awakening. Dank!"

"Wat een wonder! Ik word voor de tweede keer vader! Het is zo bijzonder. Dat ik de eerste keer vader werd is - dat weet je - te danken aan de "Creëren van je Werkelijkheid" cursus op St. Gerlach. Wat voel ik? Dankbaarheid, maar dat is het woord niet helemaal. Ontzag, daar heeft het ook wel mee te maken, maar bovenal voel ik geweldig veel tederheid en zachtheid om met liefde te creëren, vorm te geven aan wat ik vind van de wereld en wat ik vind in de wereld, want daar zit niet zo'n verschil in, weet ik! En... wat een Licht is er toch beschikbaar!"

"Na de cursus in de mooie omgeving van Chateau St. Gerlach was mijn creatie dat ik graag mensen wil coachen, niet altijd, maar naast mijn gewone werk. Ik heb de coachingsvaardigheden geleerd en vrij snel als interne coach gegaan werken. Zo kan het dus gaan!"

Klik hier voor meer reacties.


vragen, inschrijvingen, reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl