Cursussen in Spanje

Calpe en de regio Alicante
De eerste cursussen zijn gegeven in Calpe (Zuid Spanje) in november 2016 in appartementencomplex Paraiso Mar (een plek waar onze Gidsen ons toen hebben geleid ); voorzien van mooie tuinen en pal aan het strand en een rustige boulevard.

De nieuwe cursus vind plaats van 4 tot 7 november 2018 in Calpe, ook pal aan het strand: in "Edificio Frentemar" en in de directe omgeving - en het energieveld - van de bijzondere, krachtige rots Ifach!

Calpe is een bijzondere spirituele plek aan de Spaanse zuid-oostkust, in de regio Alicante.

In Calpe zelf en in de regio zijn prachtige stranden, kliffen, bergen en een aantal bijzondere energetische kracht-plekken. Vorige jaren heb ik (alleen en met de groep) daar veel gemediteerd met de bijzonder krachtige energiedriehoeken, gecreŽerd door samenwerking van drie (groepen) grote rotsen om de zee heen gelegen. Vooral een ervan - de rots Ifach - is al eeuwenlang gebruikt voor spirituele activiteiten. Wij werden daar verrijkt door vele mooie, nieuwe frequenties en zelfs maanden daarna kon ik de nieuwe kracht en diepe rust ervan in mijn energieveld voelen!

De temperaturen zijn er midden november rond de 18 graden (sommige dagen 20 graden) en bijna iedere dag staat de zon aan een blauwe hemel! De locatie is mooi gelegen tussen de zee aan de ene kant en de bergen aan de andere kant. Een lange boulevard en twee zandstranden maken het plaatje compleet. Bovendien is het er heerlijk rustig, maar wel levendig.

Bonus: je kan er in die tijd van het jaar goedkoop naar toe vliegen (naar Alicante vanaf 56 euro), goedkoop overnachten en lekker en gezond eten (vele regionale producten).

Praktisch
Zelf vliegen we geregeld met budget-maatschappijen Vueling en Transavia: prima te doen voor korte afstanden.
Voor het logeren raden we je Booking.com aan; een organisatie waar we goede ervaringen mee hebben.

We helpen je graag een eindje op weg - letterlijk: je kunt bij ons vooraf transfers boeken heen en weer van het vliegveld van Alicante, voor 25 euro per persoon per rit. Dit is mogelijk twee dagen vooraf en na de cursus, dagelijks van 9:00 tot 22:00.
De rit van Alicante Airport naar Calpe duurt ongeveer veertig minuten.

In Calpe zelf rijden bussen, dus het bereiken van de cursuslocatie vanuit je hotel of appartement in Calpe hoeft geen enkel probleem te zijn. En anders weten we er zeker een mouw aan te passen.

Cursus "De Kunst van Leven"

In 2018 in Spanje word een vier-daagse cursus "De Kunst van Leven" gegeven.
De meeste mensen ervaren veel levensvreugde tijdens verblijf in warme landen, het liefst aan zee. En dat is precies wat we doen in Spanje! Een uitstekende plek dus om je vibratie te verhogen en verder te expanderen en in je energieveld "leven" nog sterker te verbinden met geluk en vrijheid!

Methodiek
We werken met energie, Licht, transmissie, resonantie, chakra's, steun van Gidsen en Lichtmeesters, live-channelingen, kristallen, geleide meditatie, neuro-linguistisch programmeren (NLP), inzichten door Tarot en andere vormen van bewustzijnsverruiming. Plus lichte lichamelijke oefeningen volgens de Chinese regeneratiefilosofie en Tensegrity - vaak op het strand gedaan!

Zie cursusoverzicht voor organisatorische informatie.

Reacties

  "Wat heb ik genoten van Calpe. Het is een heel bijzondere plek met een sterke warme energie. De berg Ifach is sterk aanwezig, waar je ook bent en vooral 's nachts wonderlijk lichtgevend. En wat hadden we een fijne groep met zīn allen, zo licht en open.
  Een schitterende plek met een heerlijke zee en een sterke lichte energie!"

  "Dank je wel Barbara Borecka, Ieneke en zussie...tot vlg jaar...lang geleden dat ik me zo goed gevoeld heb...."

  "Wat een fijne tijd, met prachtige meditaties en energetische lichaamsoefeningen, tot binnenkort..kijk er naar uit..."

  "Was overweldigend, fantastische ervaring...een echte aanrader...tot in Calpe..."

  "Naar je cursus in Calpe ga ik dolgraag weer mee!"

  "Ik heb de "Soulmate" cursus gedaan in Calpe (Spanje) en daarna een aantal maanden thuis geoefend met de audio oefeningen ervan en ik heb mijn Soulmate gecreeerd - hoera! En hij woont... in Calpe!!! Er zijn zoveel fijne dingen gebeurd ondertussen, zo zie je maar: geduld loont ..."


Vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl


+

+

+

+

+

+

+

+

+