Cursussen in Spanje

Calpe en de regio Alicante
De eerste cursussen zijn gegeven in Calpe (Zuid Spanje) in november 2016 in appartementencomplex Paraiso Mar (een plek waar onze Gidsen ons toen hebben geleid ); voorzien van mooie tuinen en pal aan het strand en een rustige boulevard.

De nieuwe cursussen vinden plaats van 4 tot 9 november 2018 in Calpe, in de directe omgeving - en het energieveld - van de bijzondere, krachtige rots Ifach!

De uiteindelijke cursuslocatie is afhankelijk o.a. van het aantal deelnemers, maar zeker in Calpe. Het wordt voor 10 oktober 2018 bekend gemaakt.

Calpe is een bijzondere spirituele plek aan de Spaanse zuid-oostkust, in de regio Alicante.

In Calpe zelf en in de regio zijn prachtige stranden, kliffen, bergen en een aantal bijzondere energetische kracht-plekken. Vorige jaren heb ik (alleen en met de groep) daar veel gemediteerd met de bijzonder krachtige energiedriehoeken, gecreŽerd door samenwerking van drie (groepen) grote rotsen om de zee heen gelegen. Vooral een ervan - de rots Ifach - is al eeuwenlang gebruikt voor spirituele activiteiten. Wij werden daar verrijkt door vele mooie, nieuwe frequenties en zelfs maanden daarna kon ik de nieuwe kracht en diepe rust ervan in mijn energieveld voelen!

Je kan in november daar goedkoop naar toe vliegen en overnachten.
De temperaturen zijn er midden november rond de 18 graden en bijna iedere dag staat de zon aan een blauwe hemel! De locatie is mooi gelegen tussen de zee aan de ene kant en de bergen aan de andere kant. Een lange boulevard en twee zandstranden maken het plaatje compleet. Bovendien is het er heerlijk rustig, maar wel levendig.

Bonus: je kan er in die tijd van het jaar goedkoop naar toe vliegen, overnachten en lekker en gezond eten (vele regionale producten).

Praktisch
Zelf vliegen we geregeld met budget-maatschappijen Vueling en Transavia: prima te doen voor korte afstanden.
Voor het logeren raden we je Booking.com aan; een organisatie waar we goede ervaringen mee hebben.

We helpen je graag een eindje op weg - letterlijk: je kunt bij ons vooraf transfers boeken heen en weer van het vliegveld van Alicante, voor 25 euro per persoon per rit. Dit is mogelijk twee dagen vooraf en na de cursus, dagelijks van 9:00 tot 22:00.
De rit van Alicante Airport naar Calpe duurt ongeveer veertig minuten.

In Calpe zelf rijden bussen, dus het bereiken van de cursuslocatie vanuit je hotel of appartement in Calpe hoeft geen enkel probleem te zijn. En anders weten we er zeker een mouw aan te passen.

Twee cursussen
In Spanje zullen twee drie-daagse cursussen worden gegeven. De inhoud van deze cursussen is zo ontworpen dat ze los te volgen zijn, maar ook thematisch en energetisch op elkaar aansluiten (en ook nog in deze volgorde).

Barbara bouwt bij de eerste cursus 'Creëren van je Werkelijkheid - in je dagelijkse praktijk' voort op de lesstof die ze (sinds 2000) heeft ontwikkeld voor de cursussen Creëren van je Werkelijkheid.
De focus ligt nu echter in de eerste plaats op tips, trucs en methodieken die je helpen om iedere dag, iedere minuut de energie te vibreren van een leven in geluk, in comfort en volledig in lijn met je hoogste pad van ontwikkeling. Dat is de meest effectieve manier van het naar je toe magnetiseren van dit leven. Praktische toepasbaarheid en integratie in je leven van alles wat je leert, staat dus centraal!

De tweede drie-daagse cursus 'Geld creëren' is opgebouwd rondom twee centrale thema's: "je stabiliseren in een voorspoedige financiële vibratie" en "je afstemmen op grotere geldbedragen".
Bij het eerste thema gaat het om het opbouwen van meer energie rondom financiële overvloed, maar vooral het stabiel maken van die energie, zodat dit deel van je leven structureel gezond en stromend blijft en je er verder (zo goed als) geen omkijken naar hebt.
Het tweede centrale thema van de tweede drie-daagse cursus is "je afstemmen op grotere geldbedragen". Je leert hoe je je gedachten, maar vooral ook je overtuigingen en emotionele toestanden in lijn kunt krijgen met een leven waarin je werkt met grotere bedragen, grotere budgetten - kortom: een grotere stroming van geld, op een hoger niveau van overvloed.

De meeste mensen associëren overvloed en rijkdom met wonen in warme landen, het liefst aan zee. En dat is precies wat we doen in Spanje! Een uitstekende plek dus om je vibratie van rijkdom verder te expanderen en in je energieveld "geld" nog sterker te verbinden met geluk en vrijheid!

Deze cursus bouwt energetisch verder op de workshops Geld Creëren.


Methodiek
We werken met energie, Licht, transmissie, resonantie, chakra's, steun van Gidsen en Lichtmeesters, live-channelingen, kristallen, geleide meditatie, neuro-linguistisch programmeren (NLP), inzichten door Tarot en andere vormen van bewustzijnsverruiming. Plus lichte lichamelijke oefeningen volgens de Chinese regeneratiefilosofie en Tensegrity - vaak op het strand gedaan!

Zie cursusoverzicht voor organisatorische informatie.

Vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl

Reacties

  "Wat heb ik genoten van Calpe. Het is een heel bijzondere plek met een sterke warme energie. De berg Ifach is sterk aanwezig, waar je ook bent en vooral 's nachts wonderlijk lichtgevend. En wat hadden we een fijne groep met zīn allen, zo licht en open.
  Een schitterende plek met een heerlijke zee en een sterke lichte energie!"

  "Dank je wel Barbara Borecka, Ieneke en zussie...tot vlg jaar...lang geleden dat ik me zo goed gevoeld heb...."

  "Wat een fijne tijd, met prachtige meditaties en energetische lichaamsoefeningen, tot binnenkort..kijk er naar uit..."

  "Was overweldigend, fantastische ervaring...een echte aanrader...tot in Calpe..."

  "Naar je cursus in Calpe ga ik dolgraag weer mee!"


+

+

+

+

+

+

+

+

+