Individueel: Geld Consult
Barbara geeft - al vele jaren - individuele Geld Consulten. Ze concentreert zich tijdens zo'n consult op jouw persoonlijke energie en geld-issues. Barbara transmit energie om blokkades uit je energieveld af te voeren en je energie te harmoniseren. Ze stemt je vibratie meer af op grotere energiestromen - en dus ook grotere geldstromen.

Tijdens Geld Consulten is er ruim de tijd voor vragen en uitleg. Een consult begint normaliter met een kennismakingsgesprek, waarbij je kunt aangeven waar je speciaal aandacht aan zou willen besteden of waar Barbara voor je kan ontrafelen wat op dat moment het meeste aandacht nodig heeft om je geld-vibratie te verbeteren.
Daarop volgt (meestal) een energie-transmissie, vergelijkbaar met een Individuele Energietransmissies, alleen korter en specifiek gericht op de issues die je hebt op geldgebied.
Daarna kan Barbara nog iets uitleggen over wat ze heeft gezien en meegemaakt tijdens de transmissie. Ook kun je nog vragen stellen, als je wilt.

Op het eind van het consult geeft Barbara je thuiswerk-materiaal aan je mee. Dit materiaal is inbegrepen in de prijs.
Barbara maakt in de regel geluidsopnamen van je consult, zodat je alles wat ze uitlegt en adviseert, thuis nog eens rustig kunt beluisteren. Deze opnamen kunnen - als mp3 of desgewenst op cd - onderdeel uitmaken van je thuiswerk-materiaal, als je wilt.

Voor klanten van een Geld Consult zijn geleide meditaties 'Geld creëren' aanbevollen (om thuis mee te oefenen) die ook onderdeel kunnen uitmaken van je thuiswerk-materiaal.

Zie ook ons gouden boek 'Geld Creëren; Ware Doorbraak en Bevrijding' en A4-boekje 'Zeeën van Geld - affirmaties van rijkdom en overvloed'.

Kijk hier voor onze actuele prijzen
en het maken van een afspraak.vragen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl


+